top of page

Morcov

Prima etapă: Tratamentul semințelor. Semințele care au suferit un anumit preparat înainte de însămânțare sunt mult mai capabile să reziste la fluctuații meteorologice accentuate, boli și dăunători. Răsadurile apar un ordin de mărime mai devreme și mai amiabil, plantele în sine sunt mai puternice, iar randamentul producției crește și el. Semințele de morcov, datorită conținutului unei cantități mari de ulei esențial, încolțesc cu mare dificultate, astfel încât pregătirea pentru semănat este necesară. Semințele nu sunt supuse niciunui tratament: hibrizi de morcovi; granular; tratate cu fungicide și insecticide (sunt vopsite în culori diferite); producători străini. Pentru procesare, vă recomandăm îngrășământ lichid BIOTECH într-o doză de 1 litru de îngrășământ la 10 litri de apă. Înmuiați semințele timp de 10-12 ore într-o soluție caldă. După înmuiere și biostimulare, semințele sunt ușor uscate până la curgere (dar nu la soare) și semănate imediat pe paturi pregătite.

Etapa a 2-a: Prelucrarea solului. Prezentarea tratamentului semințelor cu microelemente, împreună cu hrănirea foliară, este cea mai eficientă și mai eficientă metodă de utilizare a îngrășămintelor cu micronutrienți. Urmele, ajungând în sol, formează compuși slab solubili. De aceea, sărurile de microelement solubile în apă sunt recomandate pentru a fi utilizate pentru tratarea semințelor, precum și pentru hrănirea foliarului. Solul liber cu permeabilitate bună la apă este necesar pentru morcovi. Pentru plantarea de primăvară, solul este săpat în prealabil, toamna, astfel încât să se stabilească până în primăvară. Dacă pământul nu a fost fertilizat toamna, îl puteți face primăvara, cu o săptămână înainte de plantare. Pământul este săpat, nivelat și udat cu apă caldă. Pentru fertilizarea solului - un substrat universal "BIOTECH" "vermicompost", un produs bogat în micro și macronutrienți, care păstrează umiditatea, îmbunătățește structura solului și consolidează sistemul de rădăcini al plantelor, în proporții de 10 litri de substrat pe mp / m. Semințele de morcov germinează la temperatura solului de +4 ºC… + 6 ºC, astfel încât pot fi semănate imediat ce pământul se va încălzi. Locul pentru morcovi ar trebui să fie bine luminat de soare și să fie egal, dar o ușoară pantă a site-ului este acceptabilă. Îngrășământul trebuie aplicat doar de 4 ori pe întreaga perioadă de dezvoltare a morcovului. Elementele de îngrășământ lichid "BIOTECH" sunt necesare într-un anumit stadiu de dezvoltare a plantelor. Potasiul - afectează fotosinteza și protejează planta de boli. Fosforul - ajută la refacerea țesutului vegetal. Pe lângă aceste componente, semințele de morcov și răsadurile au nevoie de mangan. Îngrășământul lichid "BIOTECH" este compatibil cu rugbicidele (ameliorează stresul), fungicidele, insecticidele și pesticidele (îmbunătățește acțiunea lor, fiind un bun adeziv).

Etapa 3: Pansament de sus după plantare: Adâncimea de umezire a locului trebuie să corespundă dimensiunii culturilor de rădăcini, adică terenul trebuie să fie saturat cu apă în timpul irigării până la o adâncime de cel puțin 30 cm. - Primul pansament se face la 10-14 zile de la apariția răsadurilor când 3 foaie. Calcul - 30 g de îngrășământ lichid la 10 litri de apă. Pentru a consolida sistemul de rădăcină. Acest volum ar trebui să fie suficient pentru a prelucra 10 metri din patul de grădină. - A doua hrănire se efectuează la 12-18 zile de la prima. Pentru plantarea morcovilor pentru a câștiga rezistență, îmbunătățiți metabolismul carbohidraților și proteinelor și formați corect culturile de rădăcini. 100 g de îngrășământ BIOTECH lichid la 10 litri de apă caldă. - În timpul dezvoltării culturii de rădăcini, când cultura rădăcinii începe să se umple cu suc, este necesar să se efectueze a treia etapă de hrănire. Puteți utiliza aceeași doză ca înainte. - Ultima dată când cultura este hrănită în stadiul de maturare a culturilor. 100 g de îngrășământ la 10 litri de apă.

Etapa a 4-a: Recoltarea. Unul dintre principalele semne de maturare a fructelor este îngălbenirea vârfurilor, în special a frunzelor sale inferioare. Recoltarea dacă morcovii au ajuns la mărimea, forma și culoarea declarate de producătorul de semințe. Alegeți întotdeauna o zi fină pentru curățare. Acest lucru vă va permite să recoltați rădăcini mai uscate, care se vor păstra mai bine. Soiurile cu fructe scurte sunt ușor îndepărtate de mână. Pentru recoltarea soiurilor cu o rădăcină lungă, este mai bine să folosiți inventarul. Legumele rădăcinoase decojite înainte de păstrare trebuie uscate la umbră în timpul zilei, apoi sortate. Oferim tehnologie modernă pentru cultivarea legumelor și fructelor de pădure în sere pe tot parcursul anului. Înlocuind un strat de sol de 20 cm cu un substrat universal „BIOHUMUS-ii” „vermicompost” sau turnând un strat cu aceeași grosime deasupra, încălzind astfel solul. Efectul se obține datorită proprietăților termoizolante ale substratului, care va menține temperatura optimă pentru rădăcinile plantelor și va hrăni solul încălzit cu toate elementele micro și macro necesare. Este, de asemenea, obligatoriu menținerea unei temperaturi constante a aerului de +22 ° C ... + 24 ° C. În acest fel, legumele și fructele de pădure pot fi cultivate iarna.

bottom of page